BLOGGER TEMPLATES AND MyYearBook Layouts »

welcom2


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, January 16, 2011

cerita dolu2 pasai sem 1

Hai...
u all nak tau Eya dah becau aw
4 dis year 
Eya dah 19 thun...
lagi 1 thun jer nak ade angke 2 kat depan tuh

Cerite pasai angke teringat angke '1'
heee berkait ler sesangat ngan sem 1 eya dolu2
dolu la sangat.. 2 bulan lepas jer
hhahahaaa

Eya berade dalam kelas OM1E kat KPTMAS
walaupun kitorang kelas E 
but we all sume Excelent!!!!!!
pe dia ? kitorang angkat bakul?
lah lupe nak bitau yang bakul dah mang kene angkat
so never mind la kitorang men angkat2
hahahahaaaa

meh nak cite pasal kengkwn eya tu

nak cita panjang2 pn xgune so kite cite ringkas2 je la
hahahaa
jangan mara ye
first kali kite cite pasai El ek.
dia ci cantik molek yang orang kate dia xde perasaan
coz dia jarang sangat senyum...
but dia ade perasaan la jus xmau tunjuk takut sume orang kptm jatuh ati
hahahaa
Ija plak sorang yang cun dan ati bek..
comel jer, ase nak pandang berkali2... seb bek eya perempuan...
Bee plak seorang yang strong giler...
die penah tolung eya dolu mase eya sakit...
die angkat eya macam cita industan tuh...
dia baik... suke ngan dia..
heee...
Are tin lak sorang yang bek.. dia ketua mentee kitorang aw
punya dedikasi dalam jalankan tugas dia
huhuhuuu
Zira plak kwn aku yang kire suke giler amik gambar
giler bek.... terbaik....
tapi kalu angin dah datang....
mak ai licin dah... paham2 jer la ye
Mimie lak sorang yang periang sangat2
comel , manje n baik cam diorang sume........
suke kat mate dia... 
becau amat
 tomey..
lastly Wanie...
dia nie minah mummy... 
selalu panggil die Syang.. coz dia lenbut ati
n amat penyayang....

nie mamat 4 orang nie lagi xbole belah
Anas, Anip , Qoe ngan Acik
tapi kalu xde diorang kelas jadi sunyi tahap cipan la
anas sorang yang cam budak2.. 
anip lak dah tua ta lawak die yang selambe wat kitorang
xkering gusi nak gelak
qoe lak keje makan jer tapi baik hati sangat2
acik lak, peramah amat2 suke jadi pendebatnyer
muke jer nampak jahat tapi hati sesume baik sangat...
hahahaa

lamai lagi yang x citer... 
pasal lia yang di anggap sengal
pasal kema yang nanpak keras tapi hati ade taman DSLR
pasal afiq yang comel pandai men gitar, asyrap yang pendiam...
pasai Nia yang pandai make up, tentang Che piah yang menawan... n ramai gi....
but jangan kecik ati... u all sentiase dihati....
hidup om 1E!!!!
hahahaaa



ikhlas dari Eya....



Saturday, January 1, 2011

Eya baru ker?

Baru?
tak sinonim la perkataan tu dalam diri eya...
mybe nie blog yang baru but it not da first blog that i have
current blog yang eya ade ialah 
{Hidupku Sebagai Kireya}
blog penulisan novel merapu eya lah...

tapi eya mau gak korang bimbing eya
coz eya nie budax2 lagi
konon la budax
hahhahahaa

sape2 yang follow tu thanx la ek
nanti kiter menceloteh2 lagi...

thanx

There was an error in this gadget